Моряците дадоха всичко от себе си срещу най-силния у нас.Черно море

...
Моряците дадоха всичко от себе си срещу най-силния у нас.Черно море
Коментари Харесай

Черно море се държа мъжки, но изгуби от Лудогорец на Тича

" Моряците " дадоха всичко от себе си против най-силния у нас.

Черно море изигра добър мач против първенеца Лудогорец, само че в последна сметка отстъпи с 2:3 на стадион “Тича ” във Варна. Това е шеста загуба поред на варненци против разградчани.

Срещата стартира по най-хубавия метод за гостите, които откриха резултата още във 2-рата минута. Матеус Клементе фаулира Десподов на рискова позиция пред наказателното поле и след последвалия свободен удар, родният национал и заби топката в горния десен ъгъл на вратаря Иван Дюлгеров. “Моряците ” дадоха отговор с с рисково състояние пред вратата на противника, като Мади Кета финтира Жан Карничник отляво в наказателното поле и стреля по диагонала, само че топката мина около гредата, написа chernomorepfc.bg.

В 13-ата минута Петар Босанчич центрира в наказателното поле, а на далечната греда Живко Атанасов надскочи Дени Групер и Георги Терзиев, с цел да нанесе рисков изстрел с глава, който обаче мина доста малко над напречната греда. В 23-ата минута Виктор Попов направи превъзходен самостоятелен рейд през центъра на терена, стигна до дъгата пред наказателното поле на Лудогорец, подаде към Закария Беншаа, който нанесе мощен и компактен удар по земята към далечния ъгъл, само че топката се отби от дясната греда на Серджио Падт.

В 34-ата минута Мануел Шоу откри зад тила на отбраната на Черно море Матиас Тисера, който пое топката на дъгата пред наказателното поле и фронтално против Иван Дюлгеров, само че стреля около лявата греда.В 45-ата минута Беншаа финтира Жан Карничник отляво пред наказателното поле стреля мощно в близкия ъгъл, само че в навън.В добавеното от рефера продължение на първата част Закария Беншаа съумя да изравни. Евгений Сердюк насочи отдалечен удар, топката бе избита от Падт и тя стигна до Беншаа, който изпревари Карничник и довкара кълбото в опразнената врата за 1:1.

Само три минути след почивката Матиас Тисера даде нов задатък на „ орлите “. Десподов центрира от ъглов удар в наказателното поле, а състезател на домакините отигра с глава и почисти топката, която попадна в Якуб Пиотровски, а той стреля, само че се получи като подаване за Тисера, който се обърна и вкара кълбото в долния ляв ъгъл на вратата на Дюлгеров – 1:2. В 50-ата минута Мазир Сула центрира от корнер в наказателното поле, а на първа греда Сердюк засече с глава, само че топката мина около лявата греда на Падт. В 54-ата минута Сердюк извърши директен свободен вдясно пред наказателното поле, само че ударът му беше в обсега на Падт, който игра на несъмнено и мазета над гредата в ъглов удар. Само минута по-късно Стефан Велев центрира отдясно, а Беншаа стреля с глава, само че едва и в ръцете на Падт.

В 66-ата минута Бърнард Текпетей се пребори за топката пред дъгата на наказателното поле, обърна се и със мощен насрещен удар заби кълбото в долния ляв ъгъл на Дюлгеров за 1:3. 10 минути по-късно Евгений Сердюк понижи от дузпа! В 72-ата минута Текпетей изблъска Беншаа в наказателното поле, само че съдията Иво Андреев не отсъди нищо. Той обаче беше извикан да прегледа обстановката със системата ВАР, на което се видя, че ганаецът играе с ръка и бе отсъдена дузпа в интерес на „ моряците “ две минути по-късно. Сердюк застана зад топката и бе праволинеен, като прати Падт в противоположния ъгъл – 2:3.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Петар Босанчич, Виктор Попов, Стефан Велев, Васил Панайотов (83- Матиас Курьор), Мимито Биаи (46-Мимито Биаи), Матеус Клементе, Мади Кета (83-Велислав Василев), Закария Беншаа (77-Николай Златев), Евгений Сердюк.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР